Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Promisiunea lui Victor Becali: „În viața vieților mele nu mai vorbesc cu Borcea dacă face asta”

Victor Becali, unul dintre apropiații lui Borcea, e ferm convins că acesta nu va mai reveni vreodată la Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 septembrie 2020

Fostul agent Victor Becali (59 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre cele mai importante subiecte din fotbalul românesc. Mezinul familiei Becali a analizat și situația de la Dinamo. 

Gazeta Sporturilor scria pe 14 august 2020, la scurt timp după venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo, că fostul finanțator Cristi Borcea (50 de ani) s-ar afla, de fapt, în spatele investitorilor spanioli. Victor Becali, unul dintre apropiații lui Borcea, e ferm convins că acesta nu va mai reveni la Dinamo și că nu are vreo legătură cu Pablo Cortacero.  

„În viața vieților mele nu mai vorbesc cu Borcea dacă îmi ascunde că e în spatele spaniolilor Sunt mai mult decât convins că nu Borcea e în spatele acestui proiect. Este exclus! Borcea nu e genul de om care să stea așa. El n-ar sta ascuns niciodată, la cât ține el la Dinamo. Dacă dorea să se implice, cumpăra el echipa”, a declarat Victor Becali, la GSP Live.

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

VIDEO Borcea, dezvăluiri inedite: „La penitenciar, când era Dinamo-Steaua era nenorocire. Mă rugam ca Steaua să ajungă în Divizia B!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.