Europa League

FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League!

FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 septembrie 2020

FCSB și CFR Cluj și-au aflat în urmă cu scurt timp posibilele adversare din play-off-ul Europa League. 

  • Dacă trece de Slovan Liberec, FCSB ar putea da peste APOEL sau Zrinjski, marea favorită fiind formația cipriotă. Sorții au fost mai blânzi cu CFR Cluj. În cazul în care ardelenii elimină Djurgårdens, vor juca mai departe cu învingătoarea meciului KuPS Kuopio (Finlanda) vs Sūduva (Lituania).
  •  Meciurile din turul III vor avea loc joi, 24 septembrie.
  • La fel ca și în tururile preliminare, play-off-ul se va disputa într-o singură manșă, iar câștigătoarea va avea șansa să intre în grupele competiției europene.

FCSB poate da peste Apoel Nicosia. Și n-ar fi deloc ușor!

Dacă va trece de Slovan Liberec, FCSB va evolua pe teren propriu cu învingătoarea dintre APOEL Nicosia (Cipru) și Zrinjski (Bosnia și Herțegovina).

Roș-albaștrii au evitat nume precum Galatasaray, Tottenham sau Standard Liege, dar au dat peste un alt adversar complicat, APOEL Nicosia, o echipă obișnuită în ultimii ani cu prezența în competițiile europene. APOEL a terminat pe locul 3 în campionatul precedent din Cipru, după șapte ani la rând în care reușise să cucerească titlul.

CFR Cluj, în sfârșit norocoasă

Dacă va trece de Djurgårdens, campioana CFR Cluj se va întâlni cu învingătoarea meciului KuPS Kuopio (Finlanda) vs Sūduva (Lituania).

Deoarece CFR Cluj nu s-a aflat în urna capilor de serie, ardelenii puteau întâlnii adversari puternici, unii obișnuiți chiar cu grupele Ligii Campionilor, precum vechiul coșmar Dinamo Zagreb sau Young Boys. Din fericire, ardelenii au evitat pericolele și au avut parte de o tragere favorabilă. 

CFR Cluj va evolua pe teren propriu, play-off-ul urmând să se dispute într-o singură manșă. 

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.