Europa League

FCSB. Răzvan Ducan, criticat aspru după gafele din Serbia: „E grav ce s-a întâmplat! Are lacune foarte mari”

Răzvan Ducan a fost soluția de avarie găsită de FCSB pentru duelul cu Backa Topola

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 septembrie 2020

Răzvan Ducan (19 ani), soluția de avarie găsită de FCSB pentru meciul cu Backa Topola, a fost criticat de George Ogăraru (40 de ani), fostul fundaș al roș-albaștrilor. 

  • Goalkeeper-ul Răzvan Ducan, revenit de la FC Argeș, a fost înger și demon pentru roș-albaștri. A apărat un penalty care s-a dovedit a fi decisiv, însă a fost nesigur și a gafat în repetate rânduri pe durata celor 120 de minute. A primit nota 4 în GSP.

„Pentru un portar e foarte important să nu ajungi brusc în poartă, cu toată responsabilitatea pe cap, iar lucrul acesta s-a văzut pe tabela de marcaj în mai multe rânduri la portarul de la FCSB. Din fericire pentru el, cred că poate să doarmă relativ liniștit după penalty-uri. Nu era altă variantă, de aceea s-a ajuns la el, însă, totuși, trebuie să pregătești portarii bine.

Sincer, nu poți să ajungi la această vârstă cu minusurile pe care le ai. E un portar înalt, bine făcut, dar în timpul jocului are lacune foarte mari. Nu poate să ajungă la vârsta aceasta cu astfel de probleme. 

Cu tot respectul pentru ce a făcut la penalty-uri, când a apărat o dată și s-a dus pe minge la primele două execuții. Și a mai fost acea intervenție din prelungiri, dar la semiînălțime, cumva ușor de interceptat. Și-a ținut bine cumpătul și nu s-a aruncat înainte. Totuși, ce s-a întâmplat în timpul meciului e destul de grav”, a mărturisit Ogăraru, potrivit digisport.ro.

4a fost nota primită de Răzvan Ducan în Gazeta, după evoluția din meciul cu Backa Topola

VIDEO Dumitru Dragomir după Backa Topola - FCSB: ”Ce rău am ajuns, fraților!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.