Handbal

Disputa Vipers Kristiansand-FTC Budapesta a fost amânată » Două cazuri de COVID la maghiare

Maghiarele au zburat până în Norvegia cu escală la Amsterdam FOTO FTC Budapesta

Articol de Marian Ursescu  —  Friday, 18 September 2020

În Ungaria cazurile de COVID au anulat multe meciuri de handbal în campionatul masculin, dar și disputa de Liga Campionilor Pick Szeged-PSG, care trebuia să se joace pe 17 septembrie

Federația Europeană de Handbal a anunțat că meciul dintre Vipers Kristiansand și FTC Budapesta, care era programat sâmbătă, de la ora 19:00, a fost amânat la o dată care va fi anunțată. Delegația maghiară a ajuns joi după-amiaza în Norvegia. Echipa s-a dus la hotel și, conform regulilor norvegiene, serviciul de sănătate norvegian a prelevat eșantioane de la toți membrii echipei, aceștia neavând voie să părăsească hotelul până la sosirea rezultatelor!

Norvegienii au anunțat că pentru două jucătoare maghiare testul a fost pozitiv la virusul SARS-COV 2, astfel că meciul a fost amânat. Maghiarii au declarat că efectuaseră un test miercuri dimineață, înainte de plecarea în Norevgia, iar rezultatul a fost negativ pentru toată lumea. Jucătoarele pozitive au fost separate de restul delegației. În România, SCM Rm. Vâlcea a avut și ea două jucătoare confirmate pozitiv plus antrenorul secund, dar meciul cu HC Odense, de sâmbătă, ora 17:00, se va disputa.

Primul meci anulat în Liga Campionilor, la handbal, a fost cel dintre Pick Szeged și PSG, la masculin. Formația maghiară a ajuns la șase cazuri pozitive în echipă!

CSM București face parte din aceeași grupă a Ligii Campionilor din care face parte și FTC Budapesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.