Nationala

Mirel Rădoi l-a tras deoparte pe Ciprian Tătărușanu! Ce s-a întâmplat după ieșirea nervoasă a portarului: „L-am întrebat care e mesajul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 September 2020

Selecționerul Mirel Rădoi a dezvăluit că a avut o discuție cu portarul Ciprian Tătărușanu (34 de ani), după ce acesta a avut o izbucnire nervoasă la conferința de presă de dinaintea meciului Austria - România, din Liga Națiunilor.

Ciprian Tătărușanu, titularul din poarta „tricolorilor” și noul goalkeeper al lui AC Milan, s-a enervat în timpul conferinței de dinainte meciului Austria – România. Acesta a fost nemulțumit de întrebările primite de la reporterul GSP.ro și a declarat că nu-l interesează părerea fanilor și a oamenilor de fotbal din România.

Mirel Rădoi a dezvăluit că imediat după acea declarație a avut o discuție între patru ochi cu portarul de 34 de ani și acesta i-a explicat ce s-a întâmplat.

„Imediat, la teren, am discutat şi şi-a dat seama. Când am ajuns acolo deja şi-a dat seama şi mi-a zis că întrebările i-au fost puse una după alta, nu a avut timp de reacţie şi a scăpat «porumbelul».

E o scăpare nefericită. L-am întrebat care era mesajul pe care voiai să îl transmită și a zis că voia să spună că nimic din ceea ce se întâmplă negativ și orice i-ar spune suporterii sau oameni nu îl afectează. De fapt, a fost o exprimare nefericită! El a vrut să spună că tot ce e negativ nu îl interesează, nu îl afectează și nu că nu îl interesează părerea oamenilor”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

VIDEO. Ciprian Tătărușanu s-a luat de trimisul Gazetei în Austria: „Alte întrebări nu ai?”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.