Liga 1

DINAMO. Pablo Cortacero aduce un nou spaniol la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar a acceptat oferta! + câți jucători mai vrea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 September 2020

Pablo Cortacero, finanțatorul spaniol al lui Dinamo, a vorbit în presa din Spania despre planurile la echipa alb-roșie și a anunțat cine se va ocupa de Academia Dinamo.

Spaniolul Marcos Rubiño López (49 de ani) va fi noul director al Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo, deși inițial conducerea clubului spunea că Gigi Mulțescu, fostul antrenor, se va ocupa de juniorii clubului.

„Nu voiam să spun nimic, dar Marcos va fi directorul Acedemiei. A acceptat oferta și așteptăm să ni se alăture și să ia decizii”, a declarat Pablo Cortacero.

Până să accepte oferta lui Dinamo, Marcos Rubiño a fost director sportiv la FC Cubillas, o echipă din ligile inferioare din Spania. Site-urile iberice îl descriu pe acesta ca fiind un adept al fotbalului ofensiv și al posesiei.

Marcos Rubio

„Mai vrem trei sau patru transferuri”

Patronului echipei roș-albe a dezvăluit și cum a ajuns să cumpere clubul, dar și ce planuri are pentru viitor.

Am ajuns în România din întâmplare. Dar ne-am implicat într-un proiect important și avem multe iluzii și dorință de a munci. În România, echipa e ca Real Madrid sau Barcelona în Spania, cu o masă de fani enormă, dar modul în care a fost gestionată a fost nefericit. Vrem să facem un club profesionist, de top în Europa, începând de la Centrul de Copii și Juniori. Obiectivul nostru este calificarea în Europa. Mai avem nevoie de trei sau patru transferuri”, a adăugat șeful lui Dinamo.

Încă nu m-am mutat în România. Cred că anul viitor cu siguranță mă voi instala acolo
- Pablo Cortacero 

VIDEO Victor Becali: „Dacă Borcea este în spatele investitorilor de la Dinamo, nu mai vorbesc cu el”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.