Europa League

Când joacă CFR Cluj și FCSB în Europa League! Nicio televiziune nu a cumpărat încă drepturile de televizare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 September 2020

FCSB și CFR Cluj se pregătesc pentru meciurile din turul III din preliminariile Europa League, de pe 24 septembrie, iar organizatorii au stabilit orele de start ale partidelor.

Astfel, FCSB va juca pe teren propriu cu Slovan Liberec. Meciul se va juca pe stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu. Partida va începe la ora 20:30, iar pentru moment nicio televiziune nu a luat drepturile de televizare.

Dacă trece de Slovan Liberec, FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu  APOEL Nicosia (Cipru) și Zrinjski (Bosnia și Herțegovina).

CFR Cluj joacă de la 20:00

Campioana României va merge în Suedia, pentru duelul cu Djurgardens. Partida a fost programată tot joi, de la ora 20:00. La fel ca și în cazul meciului lui FCSB, drepturile de televizare nu au fost achiziționate încă.

Dacă CFR Cluj o învinge pe Djurgandens, adversară în play-off-ul Europa League ar fi KuPS Kuopio (Finlanda) sau Sūduva (Lituania).

Meciurile din turul III al prelimariilor Europa League se vor juca într-o singură manșă, iar partidele echipelor românești vor fi liveTEXT pe GSP.ro

VIDEO. Dumitru Dragomir după Backa Topola - FCSB: ”Ce rău am ajuns, fraților!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.