Tenis

VIDEO Raluca Olaru și Anna-Lena Friedsman sunt în ultimul act al turneului de la Roma! Românca e în premieră în finala unui turneu Premier 5

Raluca Olaru e în finala de la Roma // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 septembrie 2020

Raluca Olaru (31 de ani, 55 WTA) și nemțoaica Anna-Lena Friedsam (26 de ani, 51 WTA la dublu) s-au calificat în finala turneului de la Roma, după ce au trecut de japonezele Shuko Aoyama (32 de ani, 24 la dublu) și Ena Shibahara (22 de ani, 26 la dublu), scor 3-6, 6-2, 10-4.

După un meci de o oră și 27 de minute, Raluca Olaru este în premieră în finala unul turneu de categorie Premier 5. Românca și Friedsman vor juca în finală cu învingătoarea partidei Su-Wei Hshieh / Barbora Strycova – Hayley Carter / Luisa Stefani.

În primul set, japonezele Aoyama și Shibahara, favorite 7, au dominat jocul, deși au pierdut primul game de serviciu. Cele două au revenit, au făcut două break-uri și au condus până la finalul setului.

În setul doi, Olaru și Friedsman au jucat mai bine la serviciu și au reușit două break-uri, trimițând partida în super tie-break, unde românca și nemțoaica s-au impus cu 10-4.

VIDEO Revolta lui Țiriac: „Halep e luată sub gardă și dusă la hotel”

Citește mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.