Tenis

VIDEO Stupoare la Roma! Arbitrul de scaun l-a confundat pe Djokovic cu rivalul Federer + Sârbul a rupt o rachetă de nervi!

+5 Foto
Novak Djokovic a fost încurcat de arbitru cu Federer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 septembrie 2020

Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a avansat în semifinalele Mastersului de la Roma, după victoria în trei seturi reușită în fața neamțului Dominik Koepfer (26 de ani, 97 ATP), scor 6-3, 4-6, 6-4. Sârbul n-a scăpat de peripeții nici în această partidă.

Evoluția oscilantă a lui Nole din acest turneu a continuat și în meciul contra surprinzătorului Dominik Koepfer, aflat în premieră în sferturile unui turneu Masters 1000. Djokovic a cedat set în fața neamțului și a avut nevoie de manșă decisivă pentru a obține biletele pentru semifinale. 

Un episod straniu s-a petrecut în setul trei al partidei Djokovic - Koepfer, în momentul în care sârbul a reușit break-ul. Nacho Forcadell, arbitrul de scaun al partidei, l-a încurcat pe Djokovic cu Federer, anunțând la microfon: „Game, Federer!”. Confuzia arbitrului l-a uimit și pe sârb, acesta având o reacție plină de nedumerire. 

Djokovic, care are în palmares 35 de trofee în turneele de Masters 1000, s-a impus la Roma în 2015, 2014, 2011 și 2008.

Djokovic și-a rupt racheta!

La doar două săptămâni după ce a fost descalificat de la US Open, temperamentalul Djokovic a avut o nouă ieșire nervoasă în timpul unui meci. Nervos pe propria-i evoluție, Djokovic izbit cu racheta de pământ în timpul partidei cu Koepfer. 

„Nu e nici prima, nici ultima rachetă pe care o rup în carieră. Am mai făcut-o înainte și probabil o voi mai face”, a afirmat sârbul.

Novak Djokovic, descalificat de la US Open

În meciul din optimile US Open, disputat contra lui Pablo Carreno Busta, la scorul de 6-5 în favoarea ibericului, Novak Djokovic a aruncat nervos o minge spre linia de fund, frustrat că Busta a reușit să-i facă break. Mingea a lovit în gât unul dintre arbitrii de linie, iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica. Arbitra lovită de minge a căzut la pământ și nu a mai putut respira timp de câteva secunde

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.