Stiri extrasport

FCSB. FOTO Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, poze „agresive” pe Instagram: „De ce arăți semne obscene?”

+98 Foto
FCSB. Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, a creat din nou vâlvă pe Instagram, cu o galerie foto în stilu-i caracteristic.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 septembrie 2020

FCSB. Ioana Timofeciuc, 21 de ani, iubita lui Florinel Coman, 22 de ani, a creat din nou vâlvă pe Instagram, cu o galerie foto în stilu-i caracteristic.

Sursă foto: instagram.com/ioanatm

Ioana s-a pozat în timp ce arăta semne obscene (foto). Unul dintre urmăritori a chestionat-o pe iubita celui mai în formă fotbalist de la FCSB în această privință: „De ce arăți semne obscene?”. A primit răspuns din partea altui fan: „Erau pentru Backa Topola, că le-a dat goluri lu' FCSB”(n.r. referire la meciul Backa Topola - FCSB, 6-6, 10-11 d. pen., din Europa League, turul II).d

VIDEO Laurențiu Reghecampf: „Poți lua 15 milioane de euro pe Man și Coman!”

„Părerea mea e că poți lua 15 milioane de euro pe Man, Coman sau Tănase, dar doar cu un parcurs bun. Oricum de ce trebuie să-i vândă acum? Gigi a investit foarte bine, are jucători care vin din spate. Jucători tineri, jucători români, jucători care au valoare și care fac diferența. OK, n-au câștigat nimic, dar echipa asta e formată de un an de zile. Trebuie lăsați să joace ca să poată câștiga ceva. 

În Champions League o să fie foarte, foarte greu să mai joci, indiferent de echipă. Gigi... Cum ne putem bate noi cu Barcelona?! Targetul în momentul ăsta poate să fie Europa League și primăvara europeană. În Champions doar cu mare, mare noroc și un culoar incredibil. Nici nu mai contează impresarul”

Laurențiu Reghecampf, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.