Liga 1

FCSB vs. STEAUA. Thomas Neubert s-a enervat și a comentat pe pagina de Facebook a unui jurnalist: „Cel mai stupid conflict din istoria sportului românesc!”

Thomas Neubert a pregătit formația roș-albastră și pe vremea când aceasta se numea „Steaua”

Articol de Darius Drăgoi  —  duminică, 20 septembrie 2020

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II, scor 2-1, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3. Fanii CSA-ului au venit în număr cât mai mare la porțile bazei de la Berceni, pentru a își încuraja echipa favorită.

FCSB a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Ardelean, care a transformat penalty-ul obținut de Octavian Popescu. Deși din minutul 61 au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Morariu, oaspeții au întors scorul până la final. 

Dupa meci, jurnalistul Cristian Scutariu a postat o imagine pe Facebook cu rezultatul partidei. La postare a comentat chiar actualul preparator fizic al FCSB-ului, Thomas Neubert. Acesta nu este deloc de acord cu conflictul între echipa Armatei și echipa lui Gigi Becali, considerând că FCSB este adevărata Steaua.

Cel mai stupid conflict din istoria sportului românesc!!! Alimentat de jurnaliști incompetenți, înfometați de senzații! Unde a fost armata în ultimii 15 ani, când Steaua avea nevoie de ajutor? Cine a ținut Steaua în viață în acești ani? Cine are bun simț știe exact! FCSB = STEAUA
Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB-ului, în comentariul de pe Facebook

Citește și alte știri despre meciul FCSB II - CSA Steaua 1-2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.