Liga 1

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1. Liderul stă pe un butoi cu pulbere! Cristiano Bergodi, mai nervos ca niciodată: „Toată lumea spune că aici e un prost. Ceva nu-mi place deloc!”

+26 Foto
Grădinaru în duel cu Man // Sursă foto: https://www.instagram.com/gradinaru.razvan/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 septembrie 2020

Cristiano Bergodi, 55 de ani, antrenorul Craiovei, a oferit declarații după finalul meciului cu Voluntari, scor 2-1, în etapa #4 din Liga 1.

„Sunt 3 puncte importante și încă nu suntem la potențialul maxim. Am întâlnit o echipă bună în această seară, cu jucători buni pentru contraatac. Vreau să-mi felicit băieții, faptul că avem 4 victorii din 4 ne dă încredere. În prima repriză, a fost un joc echilibrat, dar, după deznodământul din actul secund, cred că am meritat victoria. Pe Nistor l-am schimbat, deoarece am vrut să fac 4-4-2. Am rămas cu Bic și Cicâldău la mijloc. În plus, Dan are și o alergie de două săptămâni”, a spus Bergodi la Look Sport.

Cristiano Bergodi: „Lumea vorbește că aici e un prost!”

Întrebat despre Lokomotiv Tbilisi, echipa care i-a eliminat pe olteni din Europa League în primul tur preliminar din Europa League (2-1) și de noua surpriză produsă de georgieni, 2-1 cu Dinamo Moscova în turul doi, Bergodi a răbufnit, acuzând oameni din anturajul echipei că nu creează o atmosferă bună: „Nu putem să vorbim la o lună distanță tot despre eliminare, n-are sens. Lumea vorbește că aici e un prost, dar am avut 11 meciuri, dintre care 10 victorii! Am pierdut doar 30 de minute cu CFR! Nu-mi place deloc când persoane din anturajul echipei vorbesc despre noi. Măcar dacă erau suporterii la stadion, era altceva... Nu jucam bine, ne înjurau. Dar ne înjurau suporterii, nu alții”.

„Acum, dacă Dinamo Moscova a fost eliminată, ce?! Jucătorii se sinucid? Știu că am dezamăgit multă lume, mi-am asumat, am spus că eu sunt de vină, dar nu putem să vorbim mereu despre Georgia, Georgia, Georgia”

Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

„Nimeni dintre cei cu greutate din club n-a fost la meci. Eu am ieșit tot pozitiv la Covid și nu avem voie, nici eu, nici domnul Popescu. Domnul Rotaru abia a fost externat. Cine să vorbească (n.r. să-l apostrofeze pe Bergodi)? Sunt și eu surprins, nu știu”

Sorin Cârțu la Fotbal Club, pe Digi Sport

+26 Foto
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.