Liga 1

Brazilianul Eric, atac virulent după meciul cu Craiova - Voluntari 2-1: „A crezut că la cât sunt de gras nu mai pot sta în picioare”

FC Voluntari a pierdut în deplasarea cu CS Universitatea Craiova, scor 1-2. Brazilianul Eric (34 de ani) a acuzat maniera de arbitraj a lui Iulian Călin.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 septembrie 2020

FC Voluntari a pierdut în deplasarea cu CS Universitatea Craiova, scor 1-2. Brazilianul Eric (34 de ani) a acuzat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Iulian Călin. 

În minutul 28, FC Voluntari a cerut lovitură de pedeapsă pentru un henț comis de Nicușor Bancu în careu. Centrarea fusese trimisă chiar de Eric, omul care a oferit cele mai acide declarații la final.

Eric: „A crezut că fac scheme ca Neymar”

„Ce să zic, s-a văzut clar la TV. Am jucat bine, dar vorbim de arbitraj. Nici cu VAR nu se va rezolva asta. Degeaba recunosc după că au greșit. Ne vom gândi săptămâna asta ce măsuri luăm ca să-i batem pe cei de la Sepsi. Nu mai are rost acum ce am vorbit cu arbitrul. Trebuia să avem penalty. Păcat de erorile astea, că ne costă. 

Nu meritam să pierdem, am alergat mult. Am încercat să jucăm, am egalat, după ce Craiova a început mai bine ca noi. Nu căutăm vinovați, dar e păcat că la o fază așa clară nu s-a acordat penalty. Doar un fault mi-a dat arbitrul, probabil a crezut că fac scheme ca Neymar și mă arunc. Sau că, la cât sunt de gras, poate mă arunc că nu mai pot sta în picioare”, a declarat Eric, imediat după meci, la Look Sport. 

Faza incriminată de Eric / FOTO: Captură @Digi Sport 1

N-am fost de acord cu niște decizii ale domnului arbitru, câteva au fost în dezavantajul nostru. În ultimele minute, când Armaș a sărit la o fază, arbitrul a dat fault în atac. Sunt un pic deranjat de maniera de arbitraj. Universitatea Craiova are o echipă foarte bună, nu au nevoie de aceste mici ajutoare. Să se mai greșească și pentru noi o dată, dacă pentru ceillați se greșește de trei ori.
- Mihai Teja, antrenor FC Voluntari

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.