Liga 3

Drum liber pentru CSA Steaua spre Liga 2 și Liga 1?! Marea problemă pare să se rezolve: „Am vorbit cu cineva din fotbalul european”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 septembrie 2020

CSA Steaua a învins-o pe FCSB II în etapa a doua din Liga 3, 2-1, iar jucătorii, staff-ul și fanii visează la promovarea în Liga 2 la finalul acestui sezon.

Vorbind despre posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze în Liga 2, jurnalistul Viorel Grigoroiu a declarat că UEFA ar permite cluburilor departamentale să joace în cupele europene. Astfel, CSA Steaua nu ar trebui să își schimbe statutul și să aibă un finanțator privat pentru a juca în Liga 2 și în Liga 1.

„Din ce știu, din ce am vorbit cu cineva din fotbalul european, un român, cei de la CSA Steaua au voie să promoveze. Dar până nu faci o hârtie la UEFA și întrebi, nu știi! 

Trebuie să vezi de ce UEFA lasă cluburi departamentele din anumite țări, precum Kazakhstan, să joace în competițiile europene. LPF o să spună «Scuzați-ne! Aveți voie». Dar până nu se întreabă nu e voie. Nu cred că se va ajunge la TAS”, a declarat Grigoroiu la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

După două etape în Liga 3, CSA Steaua este pe locul doi, cu 6 puncte, la egalitate cu liderul Progresul Spartac.

VIDEO Fanii de la CSA Steaua i-au ridiculizat pe cei de la FCSB chiar la baza din Berceni

Citește mai multe știri din Liga 3: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.