Tenis

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA 6-3, 4-6, 6-4. Presa din Spania, despre Halep: „Nu se oprește dacă simte sânge”

+12 Foto
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 septembrie 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Garbine Muguruza (26 de ani, 17 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4, și s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Roma. Va fi cea de-a treia participare a româncei în ultimul act de la Foro Italico, programat luni, de la ora 15:30, în direct la Digi Sport 1 și liveTEXT pe GSP.ro. 

  • În cealaltă semifinală de la Roma, Karolina Pliskova (28 de ani, 4 WTA) o va înfrunta pe Marketa Vondrousova (21 de ani, 19 WTA), de la ora 18:00. 

Jurnaliștii iberici de la Marca au analizat partida reprezentantei lor și au remarcat câteva particularități din jocul Simonei Halep: „E nemiloasă. Dacă simte sânge, nu se oprește din a accelara”, au scris aceștia. 

„Halep a rupt serviciul rivalei ei imediat după începutul jocului şi a condus cu 2-0. Cu toate acestea, Garbine nu s-a ferit de luptă şi a avut oportunităţile ei de a egala. Românca le-a salvat din spatele terenului şi asta i-a dat aer să meragă înainte. Oboseala fostei numărul unu mondial (n.r. - Muguruza) a fost evidentă, deoarece a încercat să scurteze punctele cu veniri repetate la fileu. 

Cele două jucătoare s-au simţit, în general, mai confortabil să returneze decât să servească. Simona este o jucătoare de tenis nemiloasă. Dacă simte sânge, nu se opreşte din a accelera. A impus un ritm pe care adversara ei nu l-ar fi putut urma niciodată. (...) În ciuda faptului că a început setul al doilea de la 1-3, dubla campioană de Grand Slam (n.r. - Muguruza) a arătat cea mai bună atitudine şi a luptat până la final. A părăsit terenul în aplauzele din tribune”, au scris jurnaliștii de la Marca, citați de Telekom Sport. 

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Halep - Muguruza

  • foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Muguruza: 

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.