Liga 1

Anamaria Prodan l-a dus pe culmile disperării pe George Copos: „Doamne, cât te urăsc! Câți bani mi-ai putut lua”

+56 Foto
Anamaria Prodan s-a autoproclamat „regina fotbalului românesc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 septembrie 2020

Anamaria Prodan (47 de ani), unul dintre cele mai influente personaje din fotbalul românesc, a scos din cutia de amintiri o poveste amuzantă cu George Copos (67 de ani), fostul patron al celor de la Rapid.

Sexy-impresara a rememorat povestea transferului lui Ovidiu Herea de la FC Național la Rapid și pățaniile întâmpinate în timpul negocierilor cu Gerge Copos.

„Ne îndrăgeam, dar la el era chestia: «Nu lucrez cu o femeie, ce să știe fata asta?». De când am lucrat prima dată la transferul lui Herea, și acum, când mă vede, Copos îmi spune: «Doamne, cât de urăsc, câți bani mi-ai putut lua».

I-am făcut lui Herea salariu de 400.000 de dolari. A fost o nebunie, erau portughezii vechi la Rapid, iar Herea era un copil. Atât ne-am chinuit cu transferul...a fost cumplit, am plecat din birou, iar ne-am întors. Încerca să-l convingă pe Ovidiu să nu vină cu mine, iar Ovidiu i-a spus că sunt ca mama lui că fără mine nu poate”, a povestit Anamaria Prodan, la TV Telekom Sport.”

FOTO. Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

VIDEO Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”

George Copos înseamnă Rapidul modern

Cu George Copos finanțator, Rapid a câștigat de două ori titlul de campioană și de patru ori Cupa României. Copos a decis să plece de la Rapid în 2013, după ce fanii au venit la un termen din „Dosarul Transferurilor” cu o colivă. Ulterior, Copos a fost arestat și Rapidul a intrat în faliment.

În martie 2014, George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, în „Dosarul Transferurilor”. Omul de afaceri a fost acuzat de evaziune fiscală, după ce a declarat că Rapid i-a vândut pe mai puțini bani pe Cristi Dulca, la Pohan Steelers, și pe Florin Bratu la Galatasaray.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.