Liga 1

FCSB - FC ARGEȘ 3-0. Straton a schimbat rapid culorile: „Steaua e cea mai bună din România! Șeful de galerie Mustață mi-a trimis un mesaj”

+23 Foto
Cătălin Straton a primit 8 din partea GSP pentru prestația de la Giurgiu. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 septembrie 2020

Cătălin Straton (30 de ani), portarul transferat de FCSB de la Dinamo, a evoluat foarte bine la debut, 3-0 cu FC Argeș, iar la finalul partidei de la Giurgiu a oferit declarații.

„A fost un meci ca oricare altul. Mă bucur că suporterii Stelei, prin șeful de galerie Gheorghe Mustață, a avut un mesaj de susținere foarte puternic pentru mine. Referitor la meci, Argeș e o echipă bună, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul în această seară.

Am venit aici cu gândul de a-mi face treaba cât mai bine. Ca orice fotbalist din echipă, îți dorești să joci și să fii sănătos. Celelalte lucruri depind de staff-ul tehnic și de Gigi Becali. Steaua este cea mai bună echipă, aici e cel mai bun grup din România. Mă bucur mult că am ajuns la Steaua”, a declarat Straton după FCSB - Argeș 3-0.

„Cred că toată lumea o să ia virusul până la urmă. Sper ca la următorul test toți băieții să fie bine și să ne calificăm mai departe în Europa League.

Această soluție a venit în momentul în care Dinamo m-a dat afară. Dacă nu se întâmpla asta, eu nu eram aici. Le mulțumesc suporterilor lui Dinamo, pentru că ne-au plătit salariile. Am dus bani la familie pe spatele lor”

Cătălin Straton

FOTO Nu rata cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 3-0

+23 Foto
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.