Liga 1

FCSB - FC ARGEȘ 3-0. Mihai Pintilii, deranjat de două întrebări după meci: „Ei, asta e bună! Știi ceva ce eu nu știu?”

+23 Foto
Mihai Pintilii, 35 de ani, antrenorul din această seară al lui FCSB în meciul cu FC Argeș, 3-0, nu a fost în cea mai bună dispoziție la finalul partidei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 septembrie 2020

Mihai Pintilii, 35 de ani, antrenorul din această seară al lui FCSB în meciul cu FC Argeș, 3-0, a răspuns ironic la câteva întrebări de la finalul partidei.

Întrebat despre schimbări și cine le-a făcut, fostul căpitan al roș-albaștrilor a oferit o replică ironică: „Antrenorul (n.r. Toni Petrea). Dacă le gândeam eu, le făceam altfel. Cum mi le-a transmis? Ei, asta e bună! Prin telepatie... Normal că prin telefon! Dacă vrei, îi zic să mă sune pe bancă la următorul meci din Liga 1, ca să fiu și eu șmecher. Bine? (n.r. râde)”. 

De asemenea, delegatul din acte al lui FCSB a răspuns tăios și când a fost întrebat despre posibilele reveniri ale accidentaților Oaidă și Soiledis: „Știi ceva ce eu nu știu? Ei mai au de tras foarte mult, nici nu știu cât”.

„Ne bucurăm că am câștigat, pentru că ne dă moral pentru meciul din Europa League cu Liberec”

„Cană a fost senzațional! Când echipa nu ia gol, înseamnă că fundașii și portarul au jucat foarte bine”

„Sper ca la următorul test băieții să iasă ok, și îi vom aștepta înapoi cu mare drag. Avem și noi emoții, cei care am ieșit negativ. Sărim în sus când vedem testele negative, zici că am câștigat la loto”

Mihai Pintilii

FOTO Nu rata cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 3-0

+23 Foto
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.