Liga 1

FCSB. Mihai Stoica, entuziasmat de transferul lui Straton: „A fost mană cerească!” » Cum îl apară pe portar: „Doar boul e consecvent”

+23 Foto
Cătălin Straton

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 septembrie 2020

Mihai Stoica a analizat transferul portarului Cătălin Straton (30 de ani) care a debutat la FCSB în victoria cu FC Argeș, 3-0.

Stoica s-a declarat încântat de evoluția lui Straton și spune că momentul în care Dinamo a decis să renunțe la el a fost perfect pentru formația roș-albastră.

„Nu discut despre perioada lui de la Călărași sau Timișoara. El și acolo a apărat foarte bine, dar acolo poți spune că era o încărcare foarte mare, adversarii aveau multe ocazii. Însă în ultima vreme, într-o perioadă în care Dinamo suferea, din cauza absențelor și a altor probleme, Straton a închis poarta. A apărat foarte, foarte bine. 

Acum a demonstrat că e un portar matur. Ce a declarat acum 10 sau 11 ani (n.r – că nu va juca niciodată la echipa roș-albastră)nu are niciun sens acum. Așa gândea copilul atunci. Era normal, era crescut la Rapid. Știți cum e, doar boul e consecvent!

Ce s-a întâmplat acum a fost o mană cerească! Noi căutam portar. Am discutat cu Niță, dar nu a putut să vină. A fost ca în cazul lui Bălgrădean, am găsit liber un portar foarte bun și cu vârsta perfectă. Dinamo nu l-a dat pe Straton la FCSB. Noi am aflat că este trecut pe linie moartă, că a fost pus pe lista de transferuri, și l-am abordat. Nu cred că a fost OK să fie îndepărtat așa un portar atât de bun, într-o formă așa bună. Dar poate portarii spanioli aduși acum sunt senzaționali”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

FOTO. Cele mai tari imagini de la FCSB - FC Argeș

+23 Foto
FCSB - FC Argeș. foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO Mihai Pintilii: „Petrea schimbările îmi transmite. Prin telefon, normal, dacă Petrea e în pat"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.