Liga 1

FCSB a vrut să transfere un fundaș de la Voluntari: de ce a picat mutarea

Cosmin Achim (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 22 September 2020

Cosmin Achim putea primi un cadou la împlinirea vârstei de 25 de ani. A fost la un pas de un transfer la FCSB, însă șefii lui FC Voluntari n-au acceptat să-l cedeze fără a primi o sumă importantă de bani.

În criză de fundași centrali, după ce Miron și Cristea au fost infectați cu noul coronavirus, șefii de la FCSB caută soluții pentru a acoperi defensiva. Compartiment care a suferit mult în Serbia, unde s-au încasat 6 goluri. Până să-l readucă pe Cană de la Farul, FCSB s-a interesat și de Cosmin Achim, de la FC Voluntari.

Clauza lui Achim e de un milion €

Fundașului central Cosmin Achim tocmai i-a fost reînnoit contractul. Iar clauza de reziliere pusă e de un milion de euro! Cea mai mare dintre toți jucătorii de la Voluntari.

6 minutea strâns Achim în acest sezon la Voluntari, jucând doar pe final în victoria cu FCSB, 2-1

Știind că FCSB nu-i dispusă să cheltuie bani pentru criza de moment pe care o traversează, discuțiile s-au împotmolit rapid. Asta deși Pintilii ceruse deja mai multe referințe de la Teja despre jucătorul său.

Nu-i prima ofertă pe care Achim o are în această vară. El a mai fost dorit și în Polonia, însă șefii de la Voluntari au solicitat 600.000 € pentru a-i da drumul. Leşii n-ar fi vrut să plătească mai mult de 300.000 €. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.