Liga 1

GAZ METAN - DINAMO 1-3. Cosmin Contra, după primul succes de la revenire: „Intrarea lui a adus plusul de care aveam nevoie”

Cosmin Contra, 44 de ani, a oferit declarații la finalul meciului Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 septembrie 2020

Cosmin Contra, 44 de ani, a oferit declarații la finalul meciului Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3.

„Per ansamblu, am jucat bine, dar în prima repriză n-am avut inspirația necesară, mai ales în ultimii 20-25 de metri. Mediașul s-a apărat în permanență cu 8-9 jucători. Circulația balonului a fost lentă. 

Intrarea lui Borja Valle din actul secund a adus plusul de care aveam nevoie. Ne-am descătușat după primul gol. Sunt mulțumit de băieți, vreau să-i felicit pentru rezultat. Sper ca după acest succes să ne descătușăm. Mai avem mult de muncă însă. Acum, sper să urcăm și în clasament. 

Relațiile de joc nu sunt încă așa cum mi-aș dori eu. Nu e ușor să asamblezi o echipă în 4-5 zile. Am făcut două reprize foarte bune cu Botoșani și în această seară cu Mediaș, iar asta mă bucură. Am venit ca să încerc să ducem echipa în play-off. E o victorie de moral, dar mai avem de lucrat. Sper ca băieții să înțeleagă că sunt la Dinamo și trebuie să arătăm din ce în ce mai bine, și să avem și începuturile de meci din ce în ce mai bune”, a declarat Contra.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.