Liga 1

GAZ METAN - DINAMO 1-3. Dusan Uhrin, după eșecul împotriva fostei echipe: „Nu seamănă deloc cu Dinamo pe care am antrenat-o eu”

Dusan Uhrin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 septembrie 2020

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa contra lui Dinamo, scor 1-3, în etapa a patra din Liga 1. 

Tehnicianul ceh și-a manifestat nemulțumirea vizavi de jocul prestat de echipa sa, vorbind și despre impresia pe care i-a lăsat-o Dinamo, echipă pe care a antrenat-o între august 2019 și martie 2020. 

„Am jucat bine în prima repriză, dar am primit gol imediat după startul reprizei secunde. Per ansamblu, nu sunt deloc satisfăcut de modul în care am evoluat la jumătatea terenului. Am avut câteva ocazii, dar n-am avut prea mult noroc. Sunt supărat pe fundași. Sunt foarte mulți jucători noi, care au calitate, dar care trebuie integrați. Sunt sigur că vor veni și rezultate mai bune odată cu antrenamentele pe care le vom face. 

La Dinamo s-a schimbat totul, nu seamănă deloc cu Dinamo pe care am antrenat-o eu. Vom vedea ce vor face, competiția e foarte echilibrată”, a declarat Dusan Uhrin, la microfonul Look Sport.

Gaz Metan - Dinamo 1-3

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre meciul Gaz Metan -  Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.