Liga 1

VIDEO Stadionul Ghencea, la un pas de finalizare! Ultimul anunț făcut de CNI: „Momentul se apropie”

Stadionul Ghencea este aproape de finalizare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 septembrie 2020

Stadionul Ghencea este aproape de finalizare. Compania Națională de Investiții a publicat noi imagini cu următoarea arenă de ultimă generație a României.

„Momentul recepției Stadionului Steaua se apropie! Noi probe ale instalațiilor de sonorizare și nocturnă pe arena din Ghencea”, a fost mesajul postat pe Facebook de CNI.

Stadionul Ghencea, la un pas de finalizare

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a verificat la finalul lunii august stadiul lucrărilor la stadionul Ghencea, obiectiv realizat prin Compania Națională de Investiții.

Stadionul Ghencea va fi, în curând, gata! Am discutat cu reprezentantul firmei de construcții și cei de la CNI, iar în septembrie, arena va fi predată. Până atunci, se montează gazonul și se fac lucrări interioare, iar totul arată foarte bine!
Ion Ștefan

În aceste zile, trebuie finalizate lucrările la utilități (care revin în sarcina beneficiarului CSA Steaua), astfel încât, până la sfârșitul acestei luni, să fie demarate procedurile în vederea recepționării și predării arenei.

Caracteristici stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.