Liga 1

S-a făcut transferul! Ongenda a ales între Dinamo și FC Botoșani: „A semnat, e la București!”

Hervin Ongenda (alb), într-un duel cu Florinel Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 September 2020

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a anunțat transferul lui Hervin Ongenda (25 de ani).

Extrema stânga, care deține dublă cetățenie, congoleză și franceză, se întoarce astfel la Botoșani după doar 8 luni, perioadă în care a fost legitimat la Chievo Verona, formație care l-a cumpărat cu 500.000 euro la începutul acestui an.

„A semnat. Încă e în București, dar a semnat acolo, va veni la Botoșani mâine. S-a întors fiul rătăcitor. Vom vedea dacă am ales o carte câștigătoare. Eu am insistat foarte mult, la fel și Marius, el crede foarte mult în copilul ăsta. Faptul că a revenit la Botoșani pare un semnal bun pentru noi, având în vedere că a avut și alte oferte. El știe la ce trebuie să se aștepte, eu cred că un tip inteligent ca el și cu talentul lui poate fi o alegere bună pentru noi”, a dezvăluit Iftime la PRO X.

Lovitură pentru Dinamo

Dinamo, echipa din România cu cea mai impresionantă campanie de achiziții în această vară, a primit astfel o lovitură. „Câinii roșii” l-au dorit la rândul lor pe Ongenda, șefii dinamoviști apreciindu-l pe jucătorul de bandă. Un alt motiv aflat în spatele interesului clubului roșu-alb era eventuala răzbunare pe Valeriu Iftime pentru animozitățile din trecut, dar și pentru faptul că finanțatorul lui FC Botoșani a declarat de mai multe ori, recent, că-l vrea înapoi pe Diego Fabbrini, mijlocașul lui Dinamo.

450.000 euroeste cota de piață a lui Hervin Ongenda, potrivit Transfermarkt.com

Înlocuitor pentru Ofosu

Transferul lui Ongenda pică la fix pentru moldoveni, care s-ar putea despărți în scurt timp de Reagy Ofosu, tot extremă stânga. Jucătorul de atac este la un pas de a semna cu Konyaspor, formație din prima ligă din Turcia, discuțiile fiind confirmate de Iftime.

6 goluri și 7 pase decisivea reușit Ongenda la FC Botoșani, în 54 de meciuri

Alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.