Liga 1

Un club din Liga 1 tremură încă din startul sezonului: „Riscăm să fim depunctați!”

Poli Iași nu a scăpat de vechile probleme financiare nici în noul sezon.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 septembrie 2020

Poli Iași nu a scăpat de vechile probleme financiare nici în noul sezon. Moldovenii chiar riscă depunctarea, afirmă președintele Ciprian Paraschiv.

Moldovenii lucrează din greu la un plan prin care să-și diminueze datoriile deja existente, care o împiedică să primească licența din partea FRF.

„Normal că riscăm depunctarea, până nu închidem monitorizarea, normal că riscăm. Dar eu sunt optimist că vom reuşi să închidem această monitorizare. Mai mult, dacă vom reuşi să accesăm banii de la autorităţile locale pentru starea de alertă, să nu-i pierdem, eu cred că până în iarnă vom sta mult mai bine şi la licenţiere. 

Monitorizarea presupune să ai închise datoriile, către cluburi, salariale, tot ce înseamnă angajaţi. E un pas până la obţinerea licenţierii. Ne este greu, noi avem reeşalonare şi cu datoriile la stat. Dar suntem optimişti”, a declarat Ciprian Paraschiv, în cadrul unei conferințe de presă. 

Ciprian Paraschiv: „Ca să rezișți, ori ești susținut de autorități, ori au un investitor mare”

„Legat de partea financiară, ştim că situaţia nu e roz, când am preluat clubul erau datorii mari, am redus mult din ele. Sperăm ca în această săptămână să primim de la primărie şi diferenţa pentru starea de alertă.

Am făcut o analiză şi, ca să rezişti în elita fotbalului european, ori eşti susţinut de autorităţile locale, ori ai un investitor mare, de genul Becali, Rotaru, Abramovici sau un mare şeic” - Ciprian Paraschiv

VIDEO Imagini incredibile la Botoșani, înainea meciului cu Academica Clinceni! Un șarpe și-a făcut de cap pe gazon

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.