Europa League

UPDATE Răspuns de la UEFA pentru GSP » Ce se întâmplă cu FCSB - Liberec + au venit ultimele teste ale jucătorilor

FCSB - Slovan Liberec, meciul din turul III al preliminariilor Europa League, se va disputa joi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 septembrie 2020

FCSB - Slovan Liberec, meciul din turul III al preliminariilor Europa League, se va disputa sigur joi, așa cum era programat inițial. Astăzi, au venit ultimele rezultate ale testelor COVID-19. Dintre jucătorii valizi, niciunul nu a mai fost diagnosticat pozitiv. 

  • CONTEXT: Roș-albaștrii trec printr-o perioadă delicată, lotul lor fiind decimat de COVID-19. Nu mai puțin de 13 fotbaliști sunt în acest moment diagnosticați cu coronavirus!

UPDATE 19:47: Meciul se va desfășura conform programării inițiale, asigură și UEFA, care a răspuns în urmă cu scurt timp întrebărilor trimise de GSP.ro. „În acest moment, meciul rămâne fixat conform programării inițiale”, ne-au transmis prin mail reprezentanții forului continental. 

Știrea inițială

FCSB solicitase UEFA ca duelul cu Liberec, programat joi seara, de la ora 20:30, să fie amânat pentru sâmbătă. Ultimele teste efectuate de roș-albaștri au spulberat orice nelămuriri. Dintre jucătorii apți ai FCSB, niciunul nu a mai fost testat pozitiv, astfel că meciul de la Giurgiu se va disputa conform planului. 

FCSB nu se va putea baza însă pe niciunul dintre jucătorii infectați în urmă cu o săptămână. Cu excepția lui Florin Tănase, aceștia continuă să fie pozitivi și după testele efectuate azi, astfel că sunt șase zero să fie pe teren. 

Cum ar putea arăta echipa celor de la FCSB cu Slovan: 

  • Straton - Pantea, Simion, Cană, Panțîru - Fl. Tănase, Perianu, R. Ion - Man, Ad. Petre, Horșia

VIDEO Florin Bratu ”Straton a greșit când a spus că FCSB este cel mai mare club din România”

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Slovan Liberec: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.