Liga 1

Dănuț Lupu contestă transferurile lui Dinamo și acuză: „Bălănescu a făcut o șmecherie”

Campania extravagantă de transferuri reușită de „câini” nu-l entuziasmează prea mult pe Dănuț Lupu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 septembrie 2020

Dinamo e pe cale să-l transfere pe Diego Capel, fostul jucător al celor de la FC Sevilla, după alte achiziții cu nume realizate în această toamnă, cum ar fi Borja Valle sau Juan Camara.

Campania bogată de transferuri reușită de „câini” nu-l entuziasmează prea mult pe Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo. „Dacă aveau valoare, de ce au ajuns în România”, spune acesta. 

„Mie nu-mi place să mă mint. Dacă altora le place să se mintă, foarte bine. Ca să faci o echipă competitivă, îți trebuie 3-4 luni, ca să nu spun șase. Dacă aveau valoare, nu veneau în România. Borja Valle e foarte bun pentru campionatul românesc, dar ce a ajuns în România, dacă e atât de bun?”, a spus Lupu. 

Lupu: „N-aveau bani să joace pe Arena Națională, dar a făcut Bălănescu o șmecherie”

Totodată, Dănuț Lupu spune că, din informațiile pe care le are, jucătorii nu și-ar fi primit nici până acum restanțele salariale, lansând un nou atac indirect la adresa lui Bogdan Bălănescu, păstrat în cadrul clubului și după venirea lui Pablo Cortacero &co. 

„Știți care e problema? Eu îl respect pe «Guriță», dar el a spus că dacă nu se plătesc salariile, el nu se mai prezintă la antrenamente. Uite că nu și-au luat salariile. Din ce știu eu, nu s-a plătit vreun salariu. În prima etapă, n-aveau bani să joace pe Arena Națională, noroc că a făcut domnul Bălănescu o șmecherie din aia de-a lui”, a spus Lupu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Justin Ștefan, secretarul general LPF: „Trebuie să știm de unde provin banii investiți la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.