Europa League

EXCLUSIV Veste-șoc: FCSB - Slovan Liberec nu e la TV! Gigi Becali a respins toate ofertele

FCSB - Slovan Liberec ar putea să nu fie televizat în România!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 September 2020

FCSB - Slovan Liberec, meciul care a generat o doză extraordinară de interes în ultimele zile, ar putea să nu fie televizat în România! Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a duelului pentru calificarea în play-off-ul Europa League. 

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, la Giurgiu, liveTEXT pe GSP.ro. Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a partidei.

Din informațiile obținute de GSP.ro, toate ofertele venite până acum din partea televiziunilor, printre care Look, Digi Sport și PRO TV, nu s-au ridicat la pretențiile cerute de Gigi Becali. Latifundiarul a cerut o sumă considerată prea mare, peste 100.000 de euro. Nu e exclus ca meciul să fie până la urmă la TV, dar, cu 24 de ore înaintea duelului de la Giurgiu, nicio televizune nu a bătut palma cu cei de la FCSB. 

E de așteptat ca negocierile dintre părți să continue și în aceatsă noapte, dar și mâine, în prima parte a zilei. O eventuală netelevizare a partidei ar fi una dintre cele mai mari surprize de pe piața media din ultimii ani, microbiștii români fiind obișnuiți să urmărească din fața micilor ecrane aproape toate meciurile importante ale echipelor românești. 

DigiSport are deja două partide tari în grilă pentru joi seara. Djugardens - CFR, de la ora 20:00, dar și Supercupa Europei dintre FC Sevilla și Bayern Munchen, care se joacă la ora 22:00.  

VIDEO Victor Becali, povești savuroase din tinerețea verilor Becali » Cum a pierdut Gigi Becali banii ascunși în baloții cu lână

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.