Europa League

FCSB - SLOVAN LIBEREC. FOTO + VIDEO Cehii au efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului decisiv cu roș-albaștrii

+11 Foto
Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 23 septembrie 2020

FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, în turul III prelimnar din Europa League. Partida de la Giurgiu poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Miercuri seară, cehii au efectuat antrenamentul oficial înaintea partidei cu roș-albaștrii din Europa League. Jucătorii au primit ultimele indicații tactice de la antrenorul Pavel Hoftych.

VIDEO + FOTO Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

„Trebuie să fim pregătiți pentru orice, nu este știință aici, apar schimbări în permanență. Dacă adversarul ar fi avut la dispoziție întreg lotul, cu siguranță că am fi avut șansa a doua. Șansele noastre ar fi fost mici, având în vedere că se joacă o singură manșă, dar acum consider că șansele s-au egalizat. 

Totuși, nu pot spune că suntem favoriți, cu siguranță nu. Este clar că ne-au crescut șansele, dar, indiferent de jucătorii pe care îi va folosi adversarul, tot sunt fotbaliști de calitate. 

Man costă cinci milioane de euro, ceea ce reprezintă jumătate din întreaga noastră echipă, împreună cu Florinel Coman sunt mai scumpi decât lotul nostru ... Îi vom acorda atenție 100%”

Pavel Hoftych, antrenor Slovan Liberec

Cum ar putea arăta FCSB cu Slovan Liberec, dacă transferurile de la Astra se rezolvă:

  • 1. Straton - 20. D. Bruno4. Graovac, 6. C. Dima, 3. Panțîru - 10. Fl. Tănase, 25. Perianu, 24. R. Ion - 98. Man, 19. Ad. Petre, 11. V. Gheorghe 
    Rezerve: 12. Ducan, 5. Simion, 18. Soiledis, 28. Pantea, 30. Horșia, 36. Botezatu, 40. Cană

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.