Liga 1

FOTO Gabi Enache se reîntâlnește cu MM Stoica la FCSB » În 2017, tabloidele susțineau că a fost exclus din lot pentru că ar fi avut o relație cu amanta oficialului!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 septembrie 2020

FCSB l-a transferat de urgență pe Gabi Enache (30 de ani), care poate acoperi două posturi: fundaș dreapta sau mijlocaș dreapta.

În criză ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la echipă, șefii de la FCSB s-au orientat către Gabi Enache, care revine la clubul roș-albastru, de la care a plecat în ianuarie 2019.

Exclus din cauza unei femei

În septembrie 2017, Gabi Enache a fost exclus din lot înaintea meciului cu Viktoria Plzen din Europa League. Cancan susținea atunci că tot scandalul ar fi pornit de la o aventură a fotbalistului cu amanta lui Mihai Stoica, managerul FCSB. Asta deși divorțul de soția sa, Mădălina, nu se finalizase, iar Lena, iubita sa, era gravidă atunci.

FOTO, Imagini spectaculoase cu Lena Enache, partenera lui Gabi

Relația cu cea de-a treia femeie din ecuație ar fi început în iulie 2017, însă Cancan susținea că managerul a aflat abia la jumătatea lui septembrie, când amanta i-ar fi recunoscut că a avut o relație cu unul dintre jucătorii săi. Nervos, MM a decis să îl pedepsească pe Enache și i-ar fi determinat pe antrenorul de atunci, Nicolae Dică, și pe patronul Gigi Becali să îl excludă din lot pe mijlocaș.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.