Europa League

FCSB - SLOVAN LIBEREC. Toți ochii pe Adi Petre » Mesaj de la o legendă: „Vreau să văd ce n-am văzut până acum la el”

Adi Petre va fi titular contra lui Liberec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 septembrie 2020

Helmut Duckadam (61 de ani), fost președinte de imagine la clubul lui Gigi Becali, a prefațat duelul dintre FCSB și Slovan Liberec, din turul III al preliminariilor Europa League. Eroul de la Sevilla așteaptă un meci mare din partea atacantului Adi Petre (22 de ani). 

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă azi, de la ora 20:30, la Giurgiu și va fi liveTEXT pe GSP.ro

"Cel mai important lucru este să nu se pună presiune pe acești copii. Dacă asta va fi formula, să nu pui presiune pe ei! Asta e situația, poți să pierzi, dar să și câștigi. Dar să nu pui presiune pe ei pentru că, dacă mai pui și presiune, atunci va fi foarte greu.

Iar jucătorii trebuie să alerge ca niciodată. Și aici încep cu Adi Petre. Trebuie să facă un efort dublu și în atac, și la mijloc, și în apărare. Eu vreau să văd ceea ce n-am văzut până acum la el și e spre binele lui, pentru că, după un joc bun și poate după un rezultat bun, șansele lui de a pleca sunt mult mai mari”, a declarat Helmut Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Cum ar putea arăta FCSB diseară, cu Slovan Liberec

FCSB (4-3-3): Straton - Panțîru, Simion, Cană, Pantea - Horșia, Perianu, Caiado - R. Ion - Karanovici, Ad. Petre
Absenți: A. Vlad, V. Crețu, Miron, Briceag, I. Cristea, Pandele, Moruțan, Vână, Ov. Popescu, Olaru, Fl. Coman, Sg. Buș, Buziuc, Man, Tănase (infectați cu Covid-19), Târnovanu, R. Udrea, L. Filip, Dr. Nedelcu, Oaidă, Șut (accidentați)
Antrenor: Mihai Pintilii

Adi Petre nu mai e dorit la FCSB

În duelul cu Backa Topola din turul 2 preliminar Europa League, Petre a marcat un gol și a transformat o lovitură de la 11 metri. A doua zi, a fost criticat de Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB: „I s-a atras atenția de către antrenor. Era ultimul la toți parametrii, nu se antrena așa cum trebuia. Noi discutăm mereu. Jucasem trei meciuri, câștigasem cu 3-0 fiecare partidă și lumea întreba de ce nu joacă Adi Petre. El trebuie să demonstreze la antrenamente. Nu-s mulțumit de cum a jucat”.

800.000 de euroeste cota de piață a lui Petre, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO.  Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.