Europa League

EXCLUSIV Am aflat motivul pentru care cei 4 jucători de la Astra n-au mai ajuns la FCSB! Detalii din culisele negocierilor Becali - Niculae

Forțat de împrejurăi, Gigi Becali a încercat să transfere mai mulți jucători în preziua meciului cu Slovan Liberec, din Europa League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 septembrie 2020

FCSB. Forțat de împrejurări, Gigi Becali a încercat să transfere mai mulți jucători înainte de meciul cu Slovan Liberec, din Europa League. 

  • FCSB - Slovan Liberec, în turul III din preliminariile Europa League, se joacă azi, de la ora 20:30, la Giurgiu și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima TV

Patru dintre aceștia erau de la Astra. Aceștia se înțeleseseră cu roș-albaștiri, însă mutările au picat după miezul nopții. David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş ofensiv, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş central, 21 de ani) erau „astralii” care ar fi trebuit să ajungă la FCSB. Gazeta Sporturilor a aflat motivul pentru care fotbaliștii giurgiuvenilor n-au mai făcut joncțiunea la FCSB.

De ce n-au mai ajuns la FCSB

Cei patru, care au restanțe salariale de peste trei luni, ar fi trebuit să vină la FCSB strict pentru meciul cu Liberec. Apoi, s-ar fi discutat și o eventuală rămânere a lor pentru meciul din play-off-ul Europa League. 

Cum fotbaliștii Astrei au restanțe de peste 3 luni, ei au în plan să se adreseze comisiilor federale, intenția lor fiind să-și recupereze salariile din ultimele luni, dar și să devină jucători liberi. 

Ei erau împrumutați pentru un singur meci la FCSB și, în caz de calificare, s-ar fi discutat o posibilă rămânere și pentru meciul din play-off-ul competiției continentale. Dacă ei ar fi jucat pentru FCSB, ar fi fost al doilea club pentru care evoluează în acest sezon, iar un viitor transfer al lor era imposibil de realizat.

VIDEO Slovan Liberec a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.