Europa League

FCSB - Liberec 0-2 » Start ratat pentru roș-albaștri. Accidentare și «roșu» în 10 minute

Articol de Alexandru Barbu  —  Thursday, 24 September 2020

Ghinion pentru FCSB la meciul cu Slovan Liberec. Goran Karanovic (32 de ani, atacant), transferat astăzi de la Hermannstadt, s-a accidentat în startul partidei și a fost schimbat în minutul 10. Roș-albaștrii au rămas în inferioritate numerică după alte 10 minute.

  • Karanovic este un atacant sârb, ajuns în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Are 54 de minute în tricoul sibienilor, în două partide, și nu a reușit niciun gol. Cota lui de piață este de 350.000 de euro, potrivit Transfermarkt. 

În locul său, Mihai Pintilii l-a trimis în teren pe juniorul Octavian Popescu (17 ani), care a debutat pentru FCSB în meciul de etapa trecută cu FC Argeș (3-0).

Captură: Prima TV

FCSB - Liberec » Cană, eliminat

10 minute mai târziu, Ștefan Cană (20 de ani, fundaș central), revenit recent de la Farul, echipa unde a fost împrumutat în vară, a văzut direct cartonașul roșu, după un fault din postura de ultim apărător asupra lui Mosquera.

„Eliminarea lui Cană este corectă. Dacă nu faulta, era o situație evidentă de gol pentru Slovan”

Ion Crăciunescu, pentru GSP.ro

„Incontenstabil cartonaș roșu, fără dubii din punctul meu de vedere. Nu văd ce altă decizie ar fi putut lua arbitrul, e clar că trebuia să acorde cartonașul roșu. Un fault pe care nu trebuia să îl facă niciodată Cană. 

Oricum, el a greșit poziționarea, din prima clipă plasamentul lui a fost greșit. Cană e un jucător care nu s-a impus ca titular nici măcar la o echipă mediocră din Liga 2, Farul.

Orice alt fundaș român cu o oarecare experiență, chiar și la nivelul Ligii 2, ar fi fost o opțiune mai bună pentru FCSB”

Bogdan Apostu, impresar, la GSP Live

Captură: Prima TV

În final, Slovan Liberec s-a impus, scor 2-0, și a obținut calificarea în play-off-ul Europa League.

Citește mai multe știri din Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.