Europa League

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. Mihai Stoica iese la atac: „Au început să tasteze antisteliștii! Țineți minte asta!”

+21 Foto
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 September 2020

Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat după ce echipa sa a fost eliminată din turul III preliminar al Europa League, ca urmare a înfrângerii cu Slovan Liberec, scor 0-2.

MM a acuzat greșelile de arbitraj împotriva echipei sale, care a folosit o formulă atipică din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din cadrul grupului.

„Văd că au început să tasteze (probabil, asistați) antisteliștii. Măi telespectatorilor, poate un om normal care înțelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare. A fost fault la Șut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului - care jucase perfect - și eliminare. 

Aaaa, și un umăr la umăr la mijlocul terenului unde a dat fault pentru noi. A sesizat Grădinescu (n.red. comentatorul TV al partidei) și i-a mulțumit arbitrului. Politicos”, a scris Stoica pe Facebook.

Faza la care Perianu a fost faultat în careu poate fi văzută aici. Căpitanul lui FCSB a fost avertizat, arbitrul considerând că a simulat!

Țineți minte data de 24/09/2020. Va apărea în certificatul de naștere al unei alte generații care va face istorie! - Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Tot despre FCSB - Slovan Liberec:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.