Europa League

EXCLUSIV Se destramă FCSB după eliminarea din Europa League? „Gigi Becali e forțat să facă asta”

+21 Foto
Spre dezamăgirea lui Gigi Becali, FCSB a fost eliminată din Europa League.

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 25 septembrie 2020

Narcis Răducan (46 de ani), fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit la GSP Live despre meciurile FCSB - Slovan Liberec 0-2 și Djurgarden - CFR Cluj 0-1, din turul III al preliminariilor Europa League.

Fostul oficial al roș-albaștrilor a întors pe toate părțile eliminarea FCSB-ului din Europa League, analizând repercusiunile financiare pe care eșecul cu Slovan Liberec le are asupra bugetului gândit de Gigi Becali. Narcis Răducan n-ar fi surprins ca finanțatorul roș-albaștrilor să vândă câțiva jucători.

„Toate echipele din fotbalul mondial au doi adversari în acest moment: gestionarea jucătorilor care se pot infecta și adversarul propriu zis. FCSB a pierdut cu adverasarul invizibil, altfel cred că se califica și ea. 

Acolo e problema, în plan financiar. Asta pune foarte mare presiune pe bugetul echipei, mai ales că, în ultimul timp, patronul a declarat că deja e pe minus în ceea ce privește sumele investite în fotbal. N-au viață ușoară. Ești mai afectat când ieși dintr-o cupă europeană. Cu două meciuri, câștigi 7-8 milioane de euro. Asta probabil că îl va forța să vândă unul, doi jucători pentru a-și echilibra bugetul”, a spus Naris Răducan”, la GSP Live. 

Narcis Răducan: „N-ai cum să tratezi superficial meciul cu KuPS Kuopio”

Fostul oficial al FCSB-ului a comentat și victoria la limită reușită de CFR Cluj în fața lui Djurgarden, 1-0, remarcând stilul inconfundabil implementat de Dan Petrescu la campioana României. 

„S-a văzut că CFR este pregătită pentru această luptă. Cei de la CFR au fost foarte bine pregătiți, din toate punctele de vedere. Superioritatea a fost evidentă. CFR e una dintre echipele care știe foarte bine să-și atragă adversarul în cursa aceasta de a-l forța să joace după jocul tău. Asta se vede în campionat și am văzut-o și anul trecut, în cupele europene. Petrescu pregătește bine partidele, așa cum îl știm.

Victoria e meritată. Miza va fi mare contra lui KuPS Kuopio, e vorba de milioane de euro. N-ai cum să tratezi superficial acest meci. Important e să nu aibe probleme imprevizibile, de genul celor avute de FCSB”, a mai spus Narcis Răducan. 

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Slovan Liberec 0-2

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.