Europa League

Verdict dur în direct: „FCSB va dispărea!” + critici pentru Straton: „Să nu-l facem erou!”

+21 Foto
FCSB a pierdut cu Slovan Liberec, 0-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 septembrie 2020

FCSB a pierdut cu Slovan Liberec, scor 0-2 și a fost eliminată din Europa League. Vivi Răchită (50 de ani), fost jucător la Steaua, a analizat partida în direct la GSP Live.

„Din păcate, am avut dreptate. Am spus în această săptâmână că FCSB n-are șanse prea mari să se califice. N-aveam cum să gândesc altfel decât realist. La situația FCSB-ului, era greu să se califice.

Slovan Liberec a fost o echipă slabă, sunt convins că în turul următor va sucomba. Eu am jucat șapte ani la Steaua și știu ce vorbesc. Să nu-l facem pe Straton un erou. Straton, până la 32 de ani, s-a căutat! Dacă era un portar cu ceva de arătat, ar fi fost mai sus. N-are nicio șansă să joace în campionat. Andrei Vlad este jucător U21, joacă și la națională. Straton va fi rezerva lui Vlad, sunt convins că se va întâmpla așa”, a spus Vivi Răchită, la GSP Live.

„FCSB o să dispară”

„Pentru mine, FCSB nu mai este Steaua din punct de vedere al imaginii. Doar din punct de vedere sportiv este continuarea Stelei. A pierdut mărcile, a pierdut suporterii, a pierdut ceea ce înseamnă spiritul Stelei. Se va ajunge ca FCSB-ul să dispară. nici bani nu mai sunt. Managementul, între ghilimele, duce ca FCSB-ul să dispară. Urmează ca Steaua Armatei să vină în Liga 1, probabil că la anul vor fi în Liga 2
Valeriu Răchită

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - Slovan Liberec 0-2

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.