Europa League

FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2. „Clientul” lui Becali și MM Stoica, cel mai slab de pe teren! Un singur jucător de la FCSB s-a remarcat

+21 Foto
Adrian Petre, cel mai slab jucător de la FCSB în meciul cu Slovan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 septembrie 2020

FCSB a fost eliminată în turul 3 preliminar din Europa League de Slovan Liberec, 0-2.

Decimată de COVID-19 și cu un om mai puțin pe teren din minutul 20, după eliminarea fundașului Ștefan Cană, FCSB nu a putut rezista în fața cehilor de la Slovan. Puștii trimiși în teren de Mihai Pintilii au fost dominați de adversari.

Singurul jucător de la FCSB care a ieșit în evidență a fost portarul Cătălin Straton. Aflat la al doilea meci la echipa roș-albastră, goalkeeper-ul a avut mai multe intervenții salvatoare și a ținut-o în meci pe FCSB. Pentru prestația sa, Straton a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

În schimb, mai mulți jucători de la FCSB au avut prestații dezastruoase. Adrian Petre, criticat de Gigi Becali și Mihai Stoica, și fundașii Cană și Aristidis Soiledis au fost cei mai slabi jucători de pe teren, fiind notați cu 3. Evoluții slabe au mai avut Caiado, adus de la Hermannstadt special pentru acest meci, și Robert Ion, care au primit 4.

Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, a luat 5, în timp ce Jiri Neuman, tehnicianul oaspeților, a luat 6.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FCSB - Slovan Liberec 0-2

VIDEO. Narcis Răducan ridică seme de întrebare asupra viitorului FCSB: „Nu va avea viață ușoară”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.