Liga 1

EXCLUSIV / VIDEO Laszlo Balint o ameninţă pe Dinamo: „Toată lumea crede asta în vestiar”

Laszlo Balint, antrenor UTA

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 25 septembrie 2020

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul celor de la UTA, a prefațat pentru GSP.ro duelul echipei sale cu Dinamo, din runda cu numărul 5 a Ligii 1.

  • Dinamo - UTA, meci programat luni, 28 septembrie, de la ora 21:00, va putea fi urmărit pe GSP.ro, în format liveTEXT, VIDEO + FOTO;

„Dinamo a adus individualități, care cel puțin pe hârtie arată foarte bine. Este evident că vor avea nevoie de ceva timp pentru a reuși să construiască o echipă în adevăratul sens al cuvântului, pentru că fotbalul este un sport de echipă. Ne așteaptă un meci destul de dificil, dar mergem acolo cu încredere, încercăm să scoate maximum posibil din această partidă. E important că îi simt bine pe băieți. Cred, toată lumea crede în vestiar că putem scoate un rezultat bun, rămâne să demonstrăm asta pe teren”, a declarat antrenorul pentru GSP.ro.

VIDEO Laszlo Balint prefațează duelul Dinamo - UTA

Laszlo Balint: „Fotbalul românesc are nevoie ca Dinamo să fie puternică”

Antrenorul arădenilor a comentat și schimbările produse la nivel executiv la Dinamo, unde noii investitori au adus fotbaliști cu salarii mari, mult peste nivelul Ligii 1. 

„Pare un proiect destul de serios în ceea ce privește implicarea financiară. Au fost aduși jucători la un nivel financiar foarte ridicat având în vedere ceea ce înseamnă Liga 1 în acest moment. Îmi doresc ca un asemenea proiect să aibă succes, toți ne dorim ca fotbalul românesc să își crească nivelul. 

Faptul că o echipă reușește să aducă jucători cu CV important este, din nou, un fapt care nu poate decât să ne bucure pe cei implicați în fenomen. Fotbalul românesc are nevoie ca o echipă precum Dinamo să fie puternică, capabilă să lupte pentru calificarea în competițiile europene”, a spus Balint. 

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.