Liga 1

Dusan Uhrin Jr., suspendat de Gaz Metan! FOTO Înlocuitorul Jorge Costa e deja în România

Dusan Uhrin Jr., antrenor Gaz Metan Mediaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 septembrie 2020

Antrenorul Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) a fost suspendat de Gaz Metan și nu va sta pe banca echipei la meciul cu Academica Clinceni, de sâmbătă.

  • Academica Clinceni - Gaz Metan Mediaș se va disputa sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 14:45, și va putea fi urmărit în format liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro;

Oficialii lui Gaz Metan au decis să îl suspende pe antrenorul ceh, acesta urmând a fi cercetat disciplinar, anunță site-ul oficial al clubului. 

La meciul cu Academica Clinceni, pe banca echipei va sta Flavius Boroncoi, team-manager. Acesta îi va avea alături pe antrenorul secund Bogdan Pătrașcu, dar și pe ceilalți membri ai staff-ului tehnic, anunță Gaz Metan.

Jorge Costa e în România

Medieșenii au bătut palma cu Jorge Costa, 48 de ani, ultima dată la Mumbai City. Portughezul este o figură cunoscută fotbalului românesc, fiind tehnicianul lui CFR Cluj în perioada iulie 2011 - aprilie 2012. El a fost fotografiat deja în București, la hotelul unde este cazată echipa.


Surse apropiate medieșenilor afirmă că Jorge Costa a fost numit, de fapt, antrenor principal al ardelenilor de cel puțin o săptămână, iar staff-ul tehnic al portughezului a fost instalat la echipa secundă în urmă cu câteva zile.

Octavian Moraru, impresar moldovean, apropiat al clubului și în anii trecuți, este cel care s-a ocupat de numire, fiind unul dintre factorii de decizie de la Mediaș.

Dusan Uhrin Jr., gata să se judece cu Gaz Metan

Dusan urmează a purta un război rece cu președintele Valentin Iordănescu, întrucât cehul nu va pleca până în momentul în care nu-și va încasa restanțele de 70.000 de euro, fiind dispus chiar să se judece cu Gaz Metan.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.