Liga 1

EXCLUSIV FCSB - Dinamo redeschide Arena Națională! „Derby de România”, pe cel mai mare stadion al țării

FCSB - Dinamo se va juca pe „Arena Națională”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 September 2020

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo, contând pentru etapa cu numărul 6 a Ligii 1, va avea loc pe „Arena Națională”.

  • FCSB - Dinamo, derby-ul etapei #6 din Liga 1, va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format liveTEXT, VIDEO + FOTO pe GSP.ro;

„Arena Națională”, cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de peste 55.000 de locuri, se va redeschide pentru „derby de România”, duelul dintre FCSB și Dinamo, marile rivale bucureștene.

„Arena Națională”, închisă la începutul lui septembrie

Stadionul a fost închis de Primăria Municipiului București la începutul lunii septembrie, după meciul disputat de echipa națională a României în compania Irlandei de Nord (scor 1-1). Motivul a fost reprezentat de starea deplorabilă a gazonului, între timp lucrându-se la refacerea acestuia.

PMB a fost criticată dur având în vedere modul în care s-a prezentat gazonul, însă autoritățile din Capitală s-au apărat, punând starea gazonului pe seama volumului mare de meciuri disputat acolo într-un interval scurt de timp. De atunci, cele două echipe care foloseau stadionul, FCSB și Dinamo, s-au mutat. Roș-albaștrii au evoluat pe stadionul din Giurgiu, iar „câinii roșii” în „Ștefan cel Mare”.

VIDEO. Gazon hibrid ca pe Allianz Arena și supercentru de recuperare: „E prima dat în Europa de Est!”

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.