Liga 1

FCSB. Mihai Stoica, surprinzător de sincer: „Mă rugam ca Dinamo să rămână în Liga 1”

Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 septembrie 2020

Mihai Stoica (55 de ani), directorul sportiv de la FCSB, a surprins cu o serie de declarații oferite pe seama duelului echipei sale cu Dinamo.

  • FCSB - Dinamo, meci contând pentru etapa #6 din Liga 1, va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format liveTEXT, VIDEO + FOTO pe GSP.ro;

FCSB trece printr-o perioadă dificilă, o mare parte dintre fotbaliștii echipei fiind infectați cu coronavirus, iar Mihai Stoica a declarat că la finele sezonului precedent, când Dinamo se zbătea în subsolul clasamentului, se ruga ca marea rivală a echipei sale să nu retrogradeze.

„Am meciurile mele cu Dinamo, dar mă rugam să rămână în Liga 1. Așa cum îmi doresc ca Rapid, Petrolul și Poli Timișoara în Liga 1! Vreau să jucăm împotriva unor echipe puternice!”, a spus acesta, la Pro X.

„Câinii roșii” au trecut atunci printr-o situație similară cu cea de la FCSB din prezent, cea mai mare parte a jucătorilor fiind infectați cu COVID-19, lucru care a făcut ca Dinamo să rămână cu mai multe meciuri restante.

Noi vom fi bine în curând! Și chiar dacă vom suferi o perioadă, pentru că jucătorii nu s-au antrenat, și chiar dacă la Derby nu vom fi nici la 30% din capacitate cu asemenea jucători, cred că putem câștiga orice meci! 
- Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.