Liga 1

Sorin Cârțu, noi „săgeți” către FCSB: „Îi felicit, prietenii lor s-au calificat”

Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 September 2020

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte CS Universitatea Craiova, nu o iartă pe FCSB pentru non-combatul cu CFR Cluj din finalul sezonului trecut, atunci când „feroviarii” s-au impus cu 2-0 și au făcut un pas important spre titlu.

„Sorinaccio” a lansat o serie de ironii spre FCSB, spunând că amărăciunea ratării calificării în playoff-ul Europa League a fost ștearsă de calificarea lui CFR, indicând către o prietenie între cele două echipe.

„Îi felicit pe FCSB, au avut și ei o reușită joi seara. Prietenii lor pe care au mizat ați văzut că s-au calificat. Au făcut o alegere bună când s-au gândit ei așa la ajutoare, cu prietenia pe care au avut-o cu CFR campionatul trecut. Amărăciunea necalificării a fost așa, compensată cu satisfacția pe care au avut-o că s-a calificat CFR”, a declarat Cârțu la „Digi Sport Special”.

„Știi cum e domnul Becali, e un tip credincios și știe ce înseamnă răzbunarea și trufia, sunt păcate care se pedepsesc”, a adăugat Cârțu, atunci când i-a fost sugerat că ceea ce a făcut FCSB a fost un răspuns pentru meciul dintre Craiova și Viitorul din sezonul 2016/2017, atunci când constănțenii au câștigat în fața unei echipe lipsite de experiență a oltenilor și ulterior au cucerit titlul. 

Sorin Cârțu: „Nu știm ce relații are cu FCSB?”

Întrebat despre transferurile făcute de FCSB de la Hermannstadt (Caiado și Karanovic) cu o zi înainte de meciul cu Slovan Liberec, precum și despre încercarea roș-albaștrilor de a aduce 4 fotbaliști de la Astra pentru aceeași partidă, Cârțu a spus:

„Pentru mine nu a fost o surpriză, nu știm cine acționează la Hermannstadt și ce relații are cu FCSB? Ce, FCSB nu a ajutat Astra când le-a dat bani împrumut? Era un gest retur, un revers la ceea ce făcuse și FCSB pentru ei. De ce s-a întâmplat doar cu echipele astea două și nu au sărit Sepsi sau Dinamo? Sunt niște relații...”.

Cum s-a terminat campionatul trecut... ne anunțau că nu se va termina niciodată prin birouri, dar până la urmă așa s-a întâmplat. Nu poți juca un meci Craiova - CFR ca pe un meci de Cupă - Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova 

Alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.