Liga 1

FCSB. Gigi Becali le-a transmis impresarilor: ce se întâmplă cu Man și Coman după eliminarea din Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 septembrie 2020

FCSB a fost eliminată în turul III al preliminariilor Europa League (0-2 cu Slovan Liberec), iar bugetul echipei roș-albastre a fost serios avariat.

Chiar dacă a pierdut banii de la UEFA, Gigi Becali nu este dispus să scadă din pretențiile sale financiare. Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit că patronul FCSB nu va lăsa din prețul lui Dennis Man (22 de ani) și Florinel Coman (22 de ani), acesta fiind sigur în continuare că va obține sume importante pentru cei doi.

Gigi mi-a spus că nu va scădea prețurile nici la Man, nici la Coman! Vrea în continuare aceleași sume. Cei doi jucători se pot vinde în continuare, chiar dacă FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League. 

Să sperăm că și Florinel Coman va reveni cât mai repede pe gazon, pentru că ambii au avut un start de sezon bun”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

  • Dennis Man (22 de ani) evoluează în banda dreaptă a atacului în sistemele 4-3-3 și 4-2-3-1, iar în acest sezon de Liga 1 are 5 goluri în 4 meciuri. Este cotat la 5 milioane de euro
  • Florinel Coman (22 de ani) evoluează în partea stângă a atacului în 4-3-3 și 4-2-3-1. Are o pasă de gol în 3 meciuri în Liga 1. Cota lui de piață este de 5,5 milioane de euro

VIDEO. Mihai Pintilii, după eliminarea din Europa League: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.