Box

Motivul incredibil pentru care Mike Tyson nu a votat niciodată în viață

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 September 2020

La 54 de ani, Mike Tyson a recunoscut pe twitter că nu a votat niciodată în viață. 

Marele boxer Mike Tyson a anunțat că va merge pentru prima dată ca să se înscrie pe listele electorale din Statele Unite ale Americii. El nu a putut-o face asta până acum deoarece a fost condamnat pentru viol în tinerețe și a fost decăzut din drepturile civile. 

Tyson a făcut 3 ani de închisoare în 1992, pentru viol. Cum el nu a votat niciodată când i s-a oferit șansa și nu a mai avut voie după aceea, Mike Tyson are acum oportunitatea datorită unei legi trecute de statul Nevada. Orice condamnat care și-a ispășit pedeapsa poate vota în statul din vestul Americii, așa că Mike Tyson se va prezenta la urne în noiembrie pentru a alege între Donald Trump, candidatul republicanilor, și Joe Biden, cel a democraților. 

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

În 1991, când Mike Tyson era în vârful carierei, boxerul american ajuns acum la 53 de ani a fost condamnat pentru violarea lui Desiree Washington, o fată în vârstă de 18 ani. Tyson a făcut 3 ani de închisoare dintr-o condamnare de 6. Mike Tyson a explicat în repetate rânduri că a fost nevinovat. Boxerul a dezvăluit într-un podcast recent că și-a pierdut cumpătul o singură dată cât a fost închis. Citește povestea lui Mike Tyson AICI. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.