Tenis

Ion Țiriac, amintiri savuroase cu Ilie Năstase: „E senil! Luam 5 pizze și mâncam 12 inși, apoi intram la antrenament”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 septembrie 2020

Ion Țiriac (81 de ani) a vorbit despre cariera sa în tenis și a povestit întâmplări amuzante cu Ilie Năstase (74 de ani).

Omul de afaceri și-a adus aminte de problemele cu banii pe care el și Năstase le aveau la începuturile carierei și a făcut un comentariu amuzant despre bunul său prieten.

Ilie îmi povestea «Când am câștigat Roland Garros, cred că mi-au dat 12.000 de dolari». E senil! Că nu i-a luat! A luat 2.000-3.000. Când am câștigat dublul, el minte și zice că ne-a dat 500 de dolari. Mi-au dat mie 500 de franci, care erau 100 de dolari, dar erau alte vremuri.

Vorbeam cu Ilie şi zicea că ăştia nu au jumătate din viaţa pe care am avut-o noi. Când am jucat Cupa Davis, bani de tren nu ne-au dat. Săptămâna de dinainte jucasem şi prost şi nu primisem ăia 50 de dolari pe care trebuia să îi primim.

Îi spuneam seara lui Năstase să scoată banii pentru cină. Îmi zicea «Băi, Ţiriac, ştii că nu am». Strângeam banii. Ziceam «De câte pizze avem?». «De 5». «Câţi suntem?» «12». Şi ăia 12 mâncam alea 5 pizze şi a doua zi iar ne antrenam”, a declarat Ion Țiriac la TVR, citat de Antena Sport.

 Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.