Liga 1

FCSB. EXCLUSIV Mutare-șoc pregătită în secret de Gigi Becali: l-a pus pe Vali Argăseală să ia legătura cu jucătorul! Toate detaliile de la negocieri

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 26 September 2020

FCSB a căutat disperată tot felul de soluții pentru a-și „acoperi" găurile cauzate de infectările cu coronavirus din lot. Pe lista lui Gigi Becali a fost și Denis Alibec (29 de ani), atacantul Astrei.

Șefii roș-albaștrilor au dat telefoane în stânga și în dreapta pentru a strânge un lot capabil să o înfrunte cu succes pe Slovan Liberec, în turul III din preliminariile Europa League (0-2).  Sepsi, Hermannstadt, Botoșani și Astra sunt câteva dintre cluburile de la care FCSB a așteptat o mână de ajutor. Giurgiuvenii erau cei mai interesanți pentru FCSB, iar Bruno, Vali Gheorghe, Graovac și Dima erau numele vehiculate. 

FCSB l-a vrut din nou pe Alibec

GSP.ro a aflat totuși ca în atenția lui Gigi Becali a fost și Denis Alibec, atacant care a trecut pe la FCSB. Din favorit patronul echipei l-a trecut pe linie moartă, fiind nemulțumit de randamentul și atitudinea internaționalului român. 

Fără cei mai buni oameni din lot, Becali l-ar fi vrut din nou pe Alibec și chiar l-a pus pe Valeriu Argăseală să-l contacteze pe atacantul Astrei. Răspunsul din partea lui Denis n-a venit, semn că n-a dorit să mai repete experiența de acum 2 ani. 

În plus, Alibec intră din iarnă în ultimele 6 luni de contract, iar pe urmele sale sunt deja mai multe echipe din Turcia și nu numai. Gaziantep și Samsunspor, ultimii chiar insistent, l-au ofertat pe Denis. 

Cel mai nou interes vine de la Ferencvaros, din Ungaria, fără să fie până acum vreo discuție serioasă. Maghiarilor nu le-ar fi greu să achite 800.000 de euro, cât dorește acum Ioan Niculae pentru Alibec, însă e greu să ajungă la salariul dorit de Denis, care în Turcia s-ar ridica la peste 600.000 de euro anual. În plus, dacă așteaptă până în iarnă, atacantul naționalei poate bifa și o primă de instalare serioasă, semnând din postura de jucător liber de contract.

VIDEO Mihai Pintilii, după eliminarea din Europa League: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.