Auto

Accident în Raliul Transilvaniei! Mașina a ieșit în decor, lovind un copac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 septembrie 2020

Echipajul cu numărul 13, format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, a fost implicat într-un accident în timpul probei speciale cu numărul 5 de la Raliul Transilvaniei. 

UPDATE

Eugen Caragui a fost supus unor investigații amănunțite. Medicii au stabilit că nu există niciun fel de leziuni interne sau externe, dar i se recomandă repaus în următoarea perioadă. Vertebra D5 este tasată de la impact. Tot azi va fi examinat neurologic, iar ulterior va fi externat.

UPDATE

Eugen Caragui a fost transportat la spital, unde continuă investigațiile, având doar o problemă costală. Robert Fus nu a mai avut nevoie de intervenția ambulanței, deplasându-se singur spre parcul service.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pe poziția cu numărul 18 înaintea probei, mașina de concurs în care se aflau cei doi a ieșit în decor, lovind un copac. Ambii sportivi sunt conștienți și în afara oricărui pericol de agravare a stării de sănătate, acuzând doar dureri la nivelul toracelui, însă au fost transportați la spital cu o ambulanță B1 Smurd cu medic pentru investigații suplimentare. 

Probele cu numărul 5 și 6 au fost anulate în urma incidentului, iar raliul va continua cu proba 7, de pe Dângău.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.