Liga 1

Echipa care îl sperie pe Dan Petrescu: „Câștigă toate meciurile, nimeni nu poate să îi oprească” + Ce formație invidiază: „Are cel mai bun lot din România”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 September 2020

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înainte de meciul echipei sale cu Chindia Târgoviște. „Bursucul” și-a lăudat marile rivale din Liga 1, CS Universitatea Craiova și FCSB.

  • CFR Cluj - Chindia Târgoviște, meci contând pentru etapa #5 a Ligii 1, va avea loc duminică, 27 septembrie, începând cu ora 19:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro;

Antrenorul campioanei spune că Universitatea este favorită la titlu în acest an. Oltenii au început campionatul impecabil, câștigând primele 5 partide! 

„În momentul de față, Craiova e favorită [la titlu], dacă e pe primul loc. Câștigă toate meciurile, se pare că nimeni nu poate să îi oprească. Au și puțin noroc, altfel nu poți. Până acum au câștigat tot, odată ce ești pe primul loc înseamnă că ești favorit”, a spus Petrescu. 

Dan Petrescu: „FCSB are cel mai bun lot”

Petrescu și-a lăudat și cealaltă mare rivală la titlu, FCSB, despre care spune că are cel mai bun lot din România atunci când toți fotbaliștii sunt apți de joc. 

„FCSB are cel mai bun lot din România când sunt bine toți. Normal că își va reveni. Uitați-vă la sumele de transfer care se vehiculează, e clar că au cel mai valoros lot și vor fi în lupta pentru titlu până la ultimul meci”, spune antrenorul lui CFR.

VIDEO. Dan Petrescu după calificarea în play-off-ul UEL: „Nu cred că va fi diferență între campioana Finlandei și cea a Suediei”

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.