Liga 3

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de 3 jucători de la CSA Steaua şi de noul stadion: „Ceva de vis! Amazing”

+5 Foto
Ilie Dumitrescu (51 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a asistat ieri la meciul „militarilor” din Liga 3, cu Progresul Spartac, 4-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 September 2020

Ilie Dumitrescu (51 de ani), fostul mare jucător al Stelei, a asistat ieri la meciul „militarilor” din Liga 3, cu Progresul Spartac, 4-1, și a fost impresionat atât de noul stadion din interiorul complexului Ghencea, cât și de câțiva elevi ai lui Daniel Oprița.

„Un meci bun al echipei lui Oprița. Stadionul este amazing, uimitor, fantastic, am rămas suprins. E la cel mai înalt nivel, o mare realizare. A fost o chestie de suflet. Acolo m-am dezvoltat ca persoană, am văzut terenurile de antrenament. A fost o după-amiază de vis pentru mine. Am trăit cele mai frumoase momente pe Ghencea, atât cu echipa națională, cât și cu Steaua.

Mă gândeam la ce poartă de pe Ghencea am marcat mai multe goluri. În dreapta, cum stai cu spatele la oficială. E ceva de vis. Îmi doresc să merg și pe noul stadion al lui Tottenham, când mi-o va permite pandemia. Am remarcat trei jucători de la Steaua: Zaharia și Adi Ilie, plus Pacionel”, a spus Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

+5 Foto
FOTO: facebook.com/CSASTEAUA

Ilie Dumitrescu, la CSA Steaua?

Întrebat despre o posibilă implicare la club, Dumitrescu a lăsat o portiță deschisă, dezvăluind în ce condiții ar accepta să li se alăture „militarilor”. „Dacă există un proiect în care obiectivul este să se facă performanță, never say never (n.red. - niciodată să nu spui niciodată). Am avut o satisfacție extraordinară să văd stadionul și ăsta e cel mai important lucru”, a declarat Dumitrescu.

În prezent, acesta ocupă funcția de analist sportiv. Ultima dată când a fost implicat la un club de fotbal a fost în 2010, atunci când „Mister” a antrenat-o pe FCSB. Între timp, Dumitrescu s-a dezis de clubul lui Gigi Becali, echipă care s-a aflat în multiple dispute legale cu CSA Steaua pe tema identității. 

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.