Liga 1

Nu scapă nimeni! Ce se întâmplă ACUM la Dinamo » Anunțul conducerii: „Va fi analizat tot!”

Președintele consiliului administrativ al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a anunțat că noul patronat al roș-albilor analizează în aceste zile activitatea angajaților din club

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 septembrie 2020

Președintele consiliului administrativ al lui Dinamo, Dorin Șerdean, a anunțat că noul patronat al roș-albilor analizează în aceste zile activitatea angajaților din club.

  • Dinamo - UTA, meci programat luni, 28 septembrie, de la ora 21:00, va putea fi urmărit pe GSP.ro, în format liveTEXT, VIDEO + FOTO

„Vă spun deschis. Investitorii își doresc să facă o evaluare clară a fiecărui om din organigrama clubului. Va fi analizată munca fiecărui angajat! Ne putem aștepta și la schimbări de ordin administrativ. Posibil să fie modificări și în organigramă”, a declarat Șerdean, în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Șerdean este un apropiat al conducerii dinamoviste și s-a implicat în cumpărarea clubului.

Bogdan Bălănescu nu mai e vioara întâi la Dinamo

Bălănescu nu a fost demis, așa cum i-au cerut fanii lui Pablo Cortacero prin mai multe mesaje, dar a trecut în plan secund. Astfel, de tranzacții se ocupă Rufo Collado, directorul sportiv, și antrenorul Cosmin Contra. 

Șefii lui Dinamo nu-l demit încă pe Bălănescu pentru că acesta ocupă un loc în Comitetul Executiv al FRF, iar pentru moment, acesta nu mai are nicio putere și doar semnează anumite acte - detalii, AICI.

VIDEO Cosmin Contra anunță noi transferuri la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.